Human Design Wandeling:
ontdek hoe jouw human design in de praktijk werkt

Je maakte kennis met Human Design...

Je bent geïnteresseerd en voelt dat deze informatie voor jou waardevol is. Alleen heb je geen idee waar je moet beginnen.

Er is zoveel informatie beschikbaar. Sommige dingen zijn helemaal niet herkenbaar. Andere punten dan weer wel, maar wat kan je daar dan mee?

Het is niet alsof  je alles ineens kan omgooien en anders gaan doen. Of dat je überhaupt weet wat je dan anders zou moeten doen. Op welke manier. En wie garandeert dat dat dan wel de juiste manier is.

Bovendien heb je helemaal geen zin en geen tijd om alles te gaan uitpluizen. Om te gaan zoeken wat jouw design je verteld. En nog minder om uit te zoeken wat dat dan in de praktijk allemaal betekent.

Herkenbaar?

Je voelt je overwhelmed door alle informatie die er te vinden is over Human Design

Je hebt geen idee hoe je die informatie praktisch kan gebruiken in je dagdagelijks leven

Je bent nieuwsgierig hoe al deze informatie jou in je onderneming kan helpen.

Laat mij je helpen

Lenie Verhelst

Ik neem je graag mee tijdens een ontspannen wandeling waar ik je meer uitleg geef over jouw Human Design chart. 

Maar vooral, waar ik je help om de link te leggen naar de praktijk. Waar ik met je meedenk over wat al die theorie voor jouw concrete situatie kan betekenen en hoe het jou kan helpen om te groeien. 

Stap voor stap. 

Geen grote aanpassingen ver buiten je comfortzone. We gaan op zoek naar de kleine stappen die je nu kan zetten, zonder dat het jou veel moeite kost. Zonder dat het voor jou super oncomfortabel wordt.

En niet onbelangrijk, je krijgt van mij ook een boekje waarin ik jouw Human Design toelicht. Helemaal op jouw maat geschreven. Je kan het na afloop er altijd weer even terug bij nemen om nog eens door te lezen, om je kennis terug op te frissen en nieuwe inzichten te laten binnenkomen.

💡

Je leert hoe jouw energie werkt

💡

Je ontdekt wat voor jou de beste manier is om beslissingen te nemen

💡

Je herkent de signalen die je aangeven of je ‘in alignment’ bent met je design

💡

Je maakt kennis met jouw persoonlijkheidsprofiel

💡

Je krijgt een volledig, gedetailleerd boekje als naslagwerk

Echt, Lenie. Dit is goud! Only saying... 😛 En mss wel een ideetje: wat als we gaan wandelen nadát we dit boekje hebben gekregen? Wat voor 'n talk zou dat geven? 😊
Je kan het zelf uitpluizen, maar mocht je kunnen.... die walk & talk met Lenie is naast heel verhelderend ook nog leuk en gezellig! Je ontdekt misschien ook nog een nieuw stukje groen in je buurt.

Praktische details

Nadat je de wandeling hebt besteld ontvang je van mij een mailtje om samen een datum en een locatie voor onze wandeling vast te leggen.

Vervolgens ga ik aan de slag met de voorbereiding op basis van jouw Human Design. Op basis van jouw vragen en verhalen leggen we telkens de link tussen de theorie en de realiteit. Zodat je na afloop van de wandeling ook echt concrete punten hebt om mee aan de slag te gaan.

Wat kost het?

De voorbereiding, de wandeling en het gedetailleerde naslagboekje krijg je voor 127€ excl BTW (dus 153,67 € inclusief BTW)

Bestel hier je Human Design Wandeling

Je geboortedatum, -tijd en -plaats worden enkel gebruikt voor het opstellen van je Human Design Chart.

Naam(Required)
DD slash MM slash YYYY
Geboorte tijdstip(Required)
:
Geboorteplaats(Required)
Blijf je graag op de hoogte van alle activiteiten?(Required)
Payment Method
American Express
MasterCard
Visa
Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
 

Lenie Verhelst
lenie@lenieverhelst.be
BTW BE 0739.494.445