Human Design Wandeling:
ontdek hoe jouw human design in de praktijk werkt

Je maakte kennis met Human Design...

Je bent geïnteresseerd en voelt dat deze informatie voor jou waardevol is. Alleen heb je geen idee waar je moet beginnen.

Er is zoveel informatie beschikbaar. Sommige dingen zijn helemaal niet herkenbaar. Andere punten dan weer wel, maar wat kan je daar dan mee?

Het is niet alsof  je alles ineens kan omgooien en anders gaan doen. Of dat je überhaupt weet wat je dan anders zou moeten doen. Op welke manier. En wie garandeert dat dat dan wel de juiste manier is.

Bovendien heb je helemaal geen zin en geen tijd om alles te gaan uitpluizen. Om te gaan zoeken wat jouw design je verteld. En nog minder om uit te zoeken wat dat dan in de praktijk allemaal betekent.

Herkenbaar?

Je voelt je overwhelmed door alle informatie die er te vinden is over Human Design

Je hebt geen idee hoe je die informatie praktisch kan gebruiken in je dagdagelijks leven

Je bent nieuwsgierig hoe al deze informatie jou in je onderneming kan helpen.

Laat mij je helpen

Lenie Verhelst

Leer je mij graag eerst wat beter kennen?
Neem dan gerust een kijkje op de ‘over mij’ pagina, of bezoek mijn LinkedIn profiel.

Ik neem je graag mee tijdens een ontspannen wandeling waar ik je meer uitleg geef over jouw Human Design chart. 

Maar vooral, waar ik je help om de link te leggen naar de praktijk. Waar ik met je meedenk over wat al die theorie voor jouw concrete situatie kan betekenen en hoe het jou kan helpen om te groeien. 

Stap voor stap. 

Geen grote aanpassingen ver buiten je comfortzone. We gaan op zoek naar de kleine stappen die je nu kan zetten, zonder dat het jou veel moeite kost. Zonder dat het voor jou super oncomfortabel wordt.

En niet onbelangrijk, je krijgt van mij ook een boekje waarin ik jouw Human Design toelicht. Helemaal op jouw maat geschreven. Je kan het na afloop er altijd weer even terug bij nemen om nog eens door te lezen, om je kennis terug op te frissen en nieuwe inzichten te laten binnenkomen.

💡

Je leert hoe jouw energie werkt

💡

Je ontdekt wat voor jou de beste manier is om beslissingen te nemen

💡

Je herkent de signalen die je aangeven of je ‘in alignment’ bent met je design

💡

Je maakt kennis met jouw persoonlijkheidsprofiel

💡

Je krijgt een volledig, gedetailleerd boekje als naslagwerk

Echt, Lenie. Dit is goud! Only saying... 😛 En mss wel een ideetje: wat als we gaan wandelen nadát we dit boekje hebben gekregen? Wat voor 'n talk zou dat geven? 😊
Je kan het zelf uitpluizen, maar mocht je kunnen.... die walk & talk met Lenie is naast heel verhelderend ook nog leuk en gezellig! Je ontdekt misschien ook nog een nieuw stukje groen in je buurt.

Praktische details

Nadat je de wandeling hebt besteld ontvang je van mij een mailtje om samen een datum en een locatie voor onze wandeling vast te leggen.

Vervolgens ga ik aan de slag met de voorbereiding op basis van jouw Human Design. Op basis van jouw vragen en verhalen leggen we telkens de link tussen de theorie en de realiteit. Zodat je na afloop van de wandeling ook echt concrete punten hebt om mee aan de slag te gaan.

Wat kost het?

De voorbereiding, de wandeling en het gedetailleerde naslagboekje krijg je voor 250€ excl BTW (dus 302,50 € inclusief BTW).

Bestel hier je Human Design Wandeling

Je geboortedatum, -tijd en -plaats worden enkel gebruikt voor het opstellen van je Human Design Chart.

Naam(Required)
DD slash MM slash YYYY
Geboorte tijdstip(Required)
:
Geboorteplaats(Required)
Blijf je graag op de hoogte van alle activiteiten?(Required)
Payment Method
American Express
MasterCard
Visa
Supported Credit Cards: American Express, MasterCard, Visa
 

Nog niet toe aan een wandeling?

Wil je eerst zelf tijd nemen om je wat meer te verdiepen in jouw Human Design?

Dan kan ik je aanraden om te starten met het leren kennen en begrijpen van jouw strategie en autoriteit. Deze twee dingen zijn de basis voor alles wat je verder kan leren over jouw Human Design.

Ik schreef verschillende boekjes, op maat van de verschillende strategieën en autoriteiten. Neem gerust een kijkje en kies het boekje dat op jou van toepassing is. Weet je nog niet wat jouw strategie en autoriteit is, dan vind je op deze pagina ook een link waar je deze zelf kan opvragen.

Voor slechts 20 euro (excl btw) kan je van start gaan met jouw experiment.

Wil je de Human Design wandeling cadeau geven?

Hoe mooi is het als je iemand die je graag ziet een steuntje in de rug kunt geven op het vlak van zelfkennis en zelfvertrouwen?

Een Human Design wandeling is niet alleen een cadeautje voor jezelf, je kan het ook als cadeau geven.

Stuur me gerust een mailtje om dit praktisch af te stemmen. Als je dat fijn vind kan ik je een bon bezorgen, zodat je iets tastbaar kunt afgeven in afwachting van de effectieve wandeling.

Lenie Verhelst
lenie@lenieverhelst.be
BTW BE 0739.494.445