Aangenaam!

Niet in één hokje te vangen. Dat is hoe je me het best kan omschrijven. Mijn Human Design Chart zegt dat ik een 1/3 Splenic Manifestor ben. Als ik het heel erg kort wil samenvatten, dan staat dat voor: leren en experimenteren, intuïtief beslissen en nieuwe dingen initiëren

Ik ben Lenie, nature lover, geek en leergierig

Nature lover

Ik hou van de natuur, ze brengt me rust en inzichten. Ze is de partner zonder wie ik niet zou kunnen ondernemen of leven. Ze is een deel van mij, ik ben een deel van haar. Dat sijpelt door in alles wat ik doe, dat zie je zelfs terug in mijn klanten. Ook zij houden van de natuur.

Geek

Tegelijkertijd hou ik van technologie. Ben ik meestal razendsnel weg met nieuwe softwarepakketten. Niet alleen dat, ik slaag er ook in om die technische mambo jambo te vertalen naar gewone mensentaal. En komt er een vraag waar ik niet direct het antwoord op weet, dan geniet ik er ook van om op zoek te gaan naar de oplossing.

Leergierig

Dat laatste sluit dan ook aan bij mijn leergierigheid. Ik hou ervan om bij te leren, op alle vlakken. Zowel de heel praktische dingen, zoals het vinden van een antwoord op een specifieke vraag in een bepaald systeem. Als algemene ondernemersvaardigheden en mijn persoonlijke ontwikkeling. En al die opgedane kennis deel ik dan weer graag met mijn klanten.

Ik studeerde af als psycholoog in de richting bedrijfspsychologie, volgde verschillende coachingsopleidingen (inspirerend coachen, coachen met paarden en coachen in de natuur) en daarnaast leer ik elke dag bij via zelfstudie. Over de onderwerpen die op dat moment mijn interesse hebben, of praktische zaken die ik nodig heb in mijn ondernemerschap. 

Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd 😁

Rode draad

De gemeenschappelijke factor in alles wat ik doe is rust brengen. Ik breng rust bij de ondernemer die aan de slag wil met nieuwsbrieven en emailmarketing door duidelijke uitleg en ondersteuning te voorzien. En ik breng rust bij de ondernemer die wil groeien, een volgende stap zetten en die door het bos de bomen niet meer ziet.

Lenie in het bos

Wat je nog moet weten over mij

Ik ben introvert. Ik hou ervan om op individuele basis of in kleine groepjes samen te werken. En ik breng ook graag veel tijd alleen door om terug mijn batterijen op te laden.

Boeken vergezellen mij al van het moment dat ik kon lezen. Boeken rond persoonlijke ontwikkeling, samen leven met de natuur en fictieboeken uit het fantasy-genre kunnen mij zeker bekoren.

Verder vind ik het heerlijk om zelf dingen te maken. Van zelfgemaakte dekentjes om op een frisse avond onder weg te kruipen tot experimentele confituur en zelf gebrouwen drankjes. Alles met veel liefde gemaakt.

Kennismaken?

Lijkt me superfijn.
Stuur me gerust een berichtje om af te spreken, of kom eens meewandelen tijdens een netwerkwandeling.