1 op 1

Voor alle vragen die niet precies binnen de opties van een snelstart of een groepsworkshop vallen kan je kiezen voor een of meer 1 op 1 sessie(s). Deze kunnen ook online georganiseerd worden.

Tijdens deze sessies gaan we samen op weg. Stap voor stap richten we jouw e-mailmarketing in. Of je nu wilt starten met het versturen van nieuwsbrievenfunnels wilt inrichten, een goede weggever creëren, of de resultaten wilt interpreteren om te gaan optimaliseren.

Naast de technische aspecten maken we vooral ook tijd en ruimte voor jouw business aspecten die van belang zijn: jouw ideale klant, wat jij wilt bereiken, we onderzoeken welke kanalen en welke communicatie voor jou werkt, … Naast de technische coaching krijg je zeker ook inzichten, tips en tricks aangereikt over jouw business.

Natuurlijk is het ook mogelijk om mijn hulp in te roepen voor een praktisch probleem waar je tegenaan loopt. In dat geval zorg ik dat jouw probleem wordt opgelost, of we doen het samen en betaal je een uurtarief voor de tijd die we nodig hebben. 

Afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken, bepalen we hoeveel tijd we samen nodig zullen hebben.

Wat kost dat?

Voor een opleiding

We werken in periodes van halve dagen. Meestal volstaat een halve dag om je op weg te helpen (bijvoorbeeld om je account aan te maken en te leren hoe je nieuwsbrieven verstuurt). Wil je daarnaast bijvoorbeeld ook nog een volledige funnel inrichten, dan hebben we meer tijd nodig.

In onderling overleg bekijken we wat voor jouw vraag nodig is. En het is ook prima mogelijk om pas na de eerste sessie af te wegen of er nog een tweede nodig is.

350 excl. BTW  per halve dag

Voor hulp bij kleine, praktische vragen

Wanneer je al nieuwsbrieven verstuurd, of wanneer je processen al in orde staan en je hebt enkel een praktische vraag waar je hulp bij nodig hebt, dan heb je uiteraard geen nood aan een opleiding.

Het gaat dan bijvoorbeeld over het aan- of uitzetten van een double opt-in, of misschien wil je graag je bestaande lijst segementeren en weet je niet meer precies hoe je daaraan moet beginnen. In dat geval zorg ik voor de oplossing of het antwoord op je vraag en betaal je voor de tijd die nodig is. In de meeste gevallen is een half uur tot een uur voldoende tijd om jou verder te helpen.

90 excl. BTW per uur

E-mailmarketing stond al lang op mijn to-dolijstje. Niet uit luiheid. Wel uit onkunde. Niet weten hoe. Niet weten wat. En toen ... passeerde Lenie in mijn feed. Ik dacht: Als ik nu eens contact opneem met Lenie. Gewoon om eens te luisteren. Samen gingen we aan de slag. En in een mum van tijd - ja zo voelde het voor mij - stond mijn funnel op punt. Lenie gaf inhoudelijke en praktische begeleiding bij de opbouw van mijn funnel. Tegelijkertijd lokte ze me uit mijn kot en zette me aan om mijn comfortzone te verlaten.