1 op 1

Voor alle vragen die niet precies binnen de opties van een snelstart of een groepsworshop vallen kan je kiezen voor een of meer 1 op 1 sessie(s). Deze kunnen ook online georganiseerd worden.

Tijdens deze sessies gaan we samen op weg. Stap voor stap richten we jouw e-mailmarketing in. Of je nu wilt starten met het versturen van nieuwsbrievenfunnels wilt inrichten, een goede weggever creëren, of de resultaten wilt interpreteren om te gaan optimaliseren.

Naast de technische aspecten maken we vooral ook tijd en ruimte voor jouw business aspecten die van belang zijn: jouw ideale klant, wat jij wilt bereiken, we onderzoeken welke kanalen en welke communicatie voor jou werkt, … Dus naast de technische coaching krijg je zeker ook inzichten, tips en tricks aangereikt over jouw business.

Afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken, bepalen we hoeveel tijd we samen nodig zullen hebben.

Wat kost dat?

Dat hangt ervan af...

We werken in periodes van halve dagen. Meestal volstaat één keer samenzitten om je op weg te helpen (bijvoorbeeld om je account aan te maken en te leren hoe je nieuwsbrieven verstuurt), voor andere vraagstukken zijn er meerdere afspraken nodig.

In onderling overleg bekijken we wat voor jouw vraag nodig is. En het is ook prima mogelijk om pas na de eerste sessie af te wegen of er nog een tweede nodig is.

350 excl. BTW  per halve dag

Loopbaancheques

Je kan gebruik maken van loopbaancheques om met mij samen te werken.

Je hebt recht op een traject van 4 of 7 uur coaching, afhankelijk of je één of twee cheques gebruikt.

Thema’s als wie is je ideale klant, welke marketingstrategie past bij mij  of hoe bereik je jouw ideale klanten het best kunnen perfect aan bod komen in een traject met loopbaancheques.

40 per cheque (aan te vragen via de VDAB)