HOME     OVER LENIE     AANBOD     BLOG     VIDEO’S     CONTACT     

Lenie_Verhelst_Feedback

Wat ga je leren?

  • Kritiek en feedback herkennen
  • Handvaten om makkelijk feedback te kunnen ontvangen
  • Hoe je meer waardering kan krijgen (in plaats van kritiek)
  • Beter samenwerken door een goed gebruik van feedback
  • Wat jij kan doen met de feedback die je krijgt

Hoe komt het toch dat je telkens weer onzeker wordt als je kritiek krijgt? Waarom lijkt het alsof je niets meer goed kunt doen? Nooit eens een ‘dankjewel’ of een ‘goed gedaan’. Het is tijd om dat te veranderen. Om te zorgen dat je meer waardering dan kritiek krijgt. Tijd om te zorgen dat de kritiek die je wel nog krijgt jou vooruit helpt. In deze workshop gaan we aan de slag met wat jij kan doen in jouw situatie. We gebruiken zoveel mogelijk jouw concrete voorbeelden om de theorie te vertalen naar de praktijk.
Zodat jij na één dag mooie handvatten hebt om succesvol om te gaan met kritiek.

Lenie_Verhelst_Coaching

Ooit zat ik in hetzelfde schuitje. Als ik kritiek kreeg, dan kon ik wel door de grond zakken "Hoe kon ik nu zo stom zijn" of "Dat had ik toch beter moeten weten". En elke keer maakte ik mezelf een stukje kleiner. Tot ik na mijn ontslag, na het volgen van verschillende opleidingen en na het werken aan mijn mindset en overtuigingen, merkte dat het anders kan. Dat kritiek , ook al wordt het vaak wat onbeholpen geuit, meestal heel erg goed bedoeld is. Dat kritiek jou kan helpen om te groeien, om jouw doelen te behalen, om beter samen te werken. En daar help ik je graag mee. Zodat ook jij jouw doelen kan behalen, zodat ook jij het plezier van samenwerken opnieuw kan ontdekken. Zonder angst voor kritiek.

Voor wie?

  • Voor wie zich niet langer onzeker wil voelen door kritiek
  • Voor wie meer gewaardeerd wil worden
  • Voor wie beter wil samenwerken
  • Voor wie meer wil leren over feedback
  • Voor wie feedback en kritiek wil inzetten om eigen doelen te bereiken

Praktisch

Momenteel zijn er geen nieuwe data gepland, voel je vrij om contact op te nemen wanneer je geïnteresseerd bent in deze opleiding.

21 april in Diepenbeek
19 maart in Zottegem (volzet)

Jouw investering

Je krijgt theorie over feedback, je krijgt de kans om te oefenen, om aan de slag te gaan met jouw concreet vraagstuk. Jouw investering voor al deze informatie bedraagt slechts 190€.  Zo kan ook jij zonder grote investeringen leren hoe je anders met kritiek kunt omgaan. Zodat je weer goed kunt samenwerken,  meer waardering ontvangt en je de feedback die je krijgt kan gebruiken om jouw doelen te bereiken.

Wacht niet te lang,  want om elke deelnemer de aandacht te geven die hij of zij verdient zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar!

100% Tevredenheidsgarantie

Ik ben er zeker van dat deze opleiding je helpt om op een andere manier naar kritiek te kijken. Heb je aan het einde van de dag toch niets bijgeleerd? Kom dan naar me toe en je krijgt je geld terug.