Samen schrijven

Samen Schrijven

Vind je het lastig om steeds weer tijd in te plannen om (nieuwsbrieven) te schrijven? Is het moeilijk om prioriteiten te stellen, of zou je graag je ideeën eens kunnen aftoetsen?

Dan is samen schrijven iets voor jou. Regelmatig komen we met een aantal ondernemers samen in een inspirerende omgeving. Iedereen schrijft zijn of haar eigen nieuwsbrief. Inschrijven voor deze dag is bovendien ook een commitment met jezelf. Deze keer ga je echt tijd maken, niet alleen om te schrijven, maar ook om te leren hoe je zelf makkelijker de volgende nieuwsbrief kunt schrijven.

Je kan bovendien eens sparren met de andere deelnemers over de beste formulering van je titel, en je krijgt extra tips van copywriter Myriam Beeckman. Zo worden jouw teksten niet alleen geschreven, maar kan je ze ineens ook naar een volgend niveau tillen.

Bovendien gebruiken we de namiddag om onze nieuwsbrief ook effectief te versturen, je krijgt alle hulp die nodig is om met een emailsysteem aan de slag te gaan. 

En de kans om te netwerken met gelijkgezinde ondernemers krijg je er gratis bovenop.

Wat mag je verwachten?

Je leert:

✔ hoe de ideale nieuwsbrief eruit ziet
✔ hoe je de aandacht van je lezers trekt en vasthoudt
✔ de basisknepen van het schrijfvak
✔ hoe je jouw nieuwsbrief met Mailchimp eenvoudig verstuurt
✔ hoe je je contacten aan je emaillijst toevoegt
✔ hoe je een template in jouw huisstijl aanmaakt

Je krijgt:

✔ 1-on-1 begeleiding tijdens de hele workshop
✔ een inspirerende locatie middenin het groen
✔ gelijkgezinde ondernemers om mee te sparren
✔ een bundeltje met tips mee naar huis
✔ koffie, thee & versnaperingen tussendoor
✔ lunch

Dat alles voor slechts 497 euro (excl. btw).

Locatie:

De workshop van 27 maart gaat door bij Co-next, Schoolstraat 80, 9860 Gijzenzele 
Van 9u00 tot 16u30 gaan we SAMEN aan de slag!

Over ons

Lenie

LenieVerhelst

Processen vereenvoudigen, automatiseren, nieuwe tooltjes uitproberen, … Het is niet weg te denken uit mijn leven. Als vanzelf ga ik steeds op zoek naar manieren om het werk makkelijker te maken.

Ik wil mijn kennis en talenten dan ook graag inzetten om jou op weg te helpen in de wondere wereld van emailmarketing. Zodat je ook daar jezelf kan laten zien. Zodat je ook via jouw nieuwsbrieven in verbinding blijft met jouw potentiële klanten.

Al jaren ben ik verslaafd aan twee dingen: schrijven en het web. Eerst was ik blogger, nu ben ik copywriter ‘for everything web & SEO’. Maar ook offline kan je me inschakelen, uiteraard.

Ik wil de rechterhand zijn die ondernemers nog vaak missen. Om teksten te schrijven die zingen en swingen, pakken en blijven plakken. Die correct zijn ook. Daaraan gekoppeld een slimme marketing en communicatie. Ik volg die op voor jou en jij focust 100 % op je business.

Aanmelden voor de workshop

Vul hieronder jouw gegevens in, kies de datum die voor jou past en meld je aan. Zodat je  via nieuwsbrieven jouw publiek kan inspireren en informeren.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Super praktische workshop met een duidelijke aanpak en een concreet resultaat. Bedankt Myriam Beeckman en Lenie Verhelst! Deze workshop is zeker een aanrader.
Heel nuttig maar ook lekker gezellig, de ideale cocktail voor een productieve workshop !