Natuurcoaching

Creëer je eigen pad

Vraag je je af of zelfstandig ondernemen iets voor jou is?

Ben je al zelfstandig en worstel je met het evenwicht tussen werken privé?

Wil je gewoon eens nadenken over een volgende stap in je loopbaan of je bedrijf?

 

 

Neem dan nu de regie over jouw loopbaan weer in eigen handen.
Samen met jou ga ik graag op zoek naar de keuzes die bij jou passen. Zodat jij weer met goesting aan de werkdag kan beginnen. 

 

Loopbaancheques

Tot 8 uur coaching voor slechts 80€

Via de loopbaan cheques van de VDAB, kan je met een eigen inbreng van € 40,- genieten van 4 uur coaching per cheque. Alle werknemers en zelfstandigen hebben recht op 2 cheques, dus 8 uur coaching in totaal. 

Via een gratis intakegesprek worden alle details uitgelegd. Je kan er ook voor kiezen om naar een infosessie te komen. Tijdens deze infosessie doen we ook enkele kleine oefeningen, zodat je een idee hebt van wat je kan verwachten. Uiteraard krijg je ook dan alle praktische info.

Wat als het regent?


Dan trekken we een regenjas aan.

Regen brengt extra zuurstof, een beetje wind helpt om uit te waaien. Zo heeft elk type weer altijd iets bij te dragen aan de coachingsessie.

Alleen bij extreem stormweer gaan we vanwege veiligheisdredenen niet wandelen.

Tips!

Graag geef ik je alvast enkele tips mee om jouw coaching in de natuur zo comfortabel mogelijk te maken. Uiteraard komen deze tips ook van pas als je alleen of met vrienden gaat wandelen.

1. Neem je wandelschoenen mee in een plastiek zak, zo hoef je na een wandeling je auto niet vuil te maken

2. Draag je een bril? Neem dan zeker een pet mee als het regent, die houdt je brilglazen droog, zodat je kan blijven zien. En neem uiteraard een regenjas mee.

3. Breng zeker ook een notitieboekje en een potlood mee (want dat schrijft ook als het regent). Zo kan je eventuele bedenkingen of ingevingen ook direct noteren en vergeet je ze niet.

4. Zorg dat je altijd een flesje water en iets te eten meehebt wanneer je alleen gaat wandelen. Kom je voor een coachingsessie, dan breng ik dat voor jou mee.

5. Neem altijd een zakje mee om je afval in te stoppen, zo hoef je niets achter te laten in de natuur. Behalve dan misschien je voetstappen.

6. Zet je GSM op vliegtuigstand. Zo kan je zoveel foto’s nemen als je wil, zonder te worden afgeleid door binnenkomende berichten.

7. Neem de tijd om te genieten. Er is zoveel moois te zien, te horen, te voelen….