Mailchimp Start

Moeiteloos je eerste nieuwsbrief versturen

Wil jij graag werken aan een nog betere verbinding met jouw (potentiële) klanten? Weet je niet goed hoe daar aan moet beginnen? Tijdens deze workshop zetten we alles samen klaar. Na deze workshop ben je klaar om zelf je volgende nieuwsbrieven in jouw huisstijl en zonder moeite te versturen.

Wat ga je leren?

Stap voor stap gaan we aan de slag. We bekijken wat emailmarketing is, wat de voordelen zijn van het versturen van een nieuwsbrief en hoe vaak je best een nieuwsbrief verstuurd.

Je krijgt van mij ook een aantal tips voor het schrijven van een goede nieuwsbrief. En inspiratie waarover je allemaal kan schrijven.

We maken samen een account aan in Mailchimp (als je dat nog niet hebt), we zetten alle instellingen goed en we zorgen dat jouw contacten worden opgeladen.

Vervolgens maken we een template, zodat je alle volgende nieuwsbrieven automatisch in jouw huisstijl kan versturen.

We sluiten af door jouw eerste nieuwsbrief klaar te zetten voor verzending.

Dit alles, inclusief koffie, thee of water, voor de prijs van 197 euro (exclusief BTW)

Over Lenie


Processen vereenvoudigen, automatiseren, nieuwe tooltjes uitproberen, … Het is niet weg te denken uit mijn leven. Als vanzelf ga ik steeds op zoek naar manieren om het werk makkelijker te maken.

Ik wil mijn kennis en talenten dan ook graag inzetten om jou op weg te helpen in de wondere wereld van emailmarketing. Samen gaan we aan de slag met jouw eerste nieuwsbrief, je kan bij mij terecht met al je vragen en je leert hoe je de volgende nieuwsbrief zelf kan versturen.

Aanmelden voor de workshop

Vul hieronder jouw gegevens in, kies de datum die voor jou past en meld je aan. Zodat ook jij zelf aan de slag kan met Mailchimp. Zodat je  via nieuwsbrieven jouw publiek kan inspireren en informeren.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat zeggen anderen?

Bedankt voor je persoonlijke aanpak, je geduld en je duidelijke uitleg tijdens de Mailchimp workshop! Voor mij was Mailchimp een heel nieuw programma, onbekend terrein, maar dankzij de workshop heb ik het gevoel dat ik er zelf mee aan de slag kan gaan op een vlotte en efficiënte manier. Nu is het aan mij om er effectief mee aan de slag te gaan. Als ik nog ondersteuning zou nodig hebben, dan weet ik wel dat ik bij jou altijd terecht kan. Heel fijn! Merci!
De workshop mailchimp bij Lenie Verhelst is een echte aanrader. Op enkele uren heb je de volledige basis mee en kun je zelf aan de slag om je nieuwsbrieven de wereld in te sturen. Je krijgt een helder zicht op de mogelijkheden en kunt mailchimp na de workshop efficiënt gebruiken voor jouw eigen doelstellingen.