Mailchimp Boost

Boost je emailmarketing

Maak je al een tijdje gebruik van Mailchimp om jouw nieuwsbrieven uit te sturen? En wil je graag meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden die Mailchimp biedt? Zoals het versturen van automatische opvolgmails, of het laten aanmelden voor een actie via landingspagina’s en het gebruik maken van segmenten om de juiste mails naar de juiste lezers te versturen.
Na het volgen van deze workshops haal je nog meer uit Mailchimp en kan je jouw emailmarketing nog beter inzetten.

Wat ga je leren?

Stap voor stap gaan we aan de slag. We beginnen met de vraag wat je nu al doet in Mailchimp. Hoe goed ken je Mailchimp al? Welke mogelijkheden gebruik je al? We controleren ook een aantal basisinstellingen als dat nodig is, zodat jouw mails minder kans krijgen om in de spam te belanden bij de ontvangers.

Als eerstvolgende stap staan we stil bij het opdelen van jouw lezers in verschillende segmenten. Zijn jouw lezers al opgedeeld of nog niet? Op welke manier zou jij ze kunnen opdelen zodat je nog beter relevante emails kunt uitsturen? We bekijken de verschillende mogelijkheden die Mailchimp hiervoor biedt.

Daarna gaan we aan de slag met automatische emails. We bekijken in welke situaties het voor jou handig kan zijn om automatische emails te laten versturen. En uiteraard ook hoe je dat binnen Mailchimp kan opzetten.

Vervolgens bekijken we wat landingspagina’s zijn en hoe je ze in jouw bedrijf kan gebruiken. Daarna leer je ook hoe je deze pagina’s zelf kan aanmaken en hoe je daar eventueel op een logische manier automatische emails aan kan koppelen

Dit alles, inclusief koffie, thee of water, voor de prijs van 197 euro (exclusief BTW)

Over Lenie


Processen vereenvoudigen, automatiseren, nieuwe tooltjes uitproberen, … Het is niet weg te denken uit mijn leven. Als vanzelf ga ik steeds op zoek naar manieren om het werk makkelijker te maken.

Ik wil mijn kennis en talenten dan ook graag inzetten om jou op weg te helpen in de wondere wereld van emailmarketing. Samen gaan we aan de slag met jouw eerste nieuwsbrief, je kan bij mij terecht met al je vragen en je leert hoe je de volgende nieuwsbrief zelf kan versturen.

Aanmelden voor de workshop

Vul hieronder jouw gegevens in, kies de datum die voor jou past en meld je aan. Zodat ook jij zelf aan de slag kan met Mailchimp. Zodat je  via nieuwsbrieven jouw publiek kan inspireren en informeren.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat zeggen anderen?

Bedankt voor je persoonlijke aanpak, je geduld en je duidelijke uitleg tijdens de Mailchimp workshop! Voor mij was Mailchimp een heel nieuw programma, onbekend terrein, maar dankzij de workshop heb ik het gevoel dat ik er zelf mee aan de slag kan gaan op een vlotte en efficiënte manier. Nu is het aan mij om er effectief mee aan de slag te gaan. Als ik nog ondersteuning zou nodig hebben, dan weet ik wel dat ik bij jou altijd terecht kan. Heel fijn! Merci!