Tijdens mijn maandelijkse netwerkwandelingen leer ik elke keer weer nieuwe ondernemers kennen. Fijne mensen, met het hart op de juiste plaats.

Via deze blogreeks “Maak kennis met…” laat ik ook jullie graag kennismaken met deze ondernemers.

Ik leerde Kevin kennen als een heel gedreven en gepassioneerd persoon. Kevin leert mensen op een holistische manier naar hun thema’s en issues kijken, en helpt hen graag op die manier hun emotionele rugzak te verlichten.

Ik stel hem via dit interview dan ook met veel plezier aan jullie voor.Waarom kom jij zo graag netwerkwandelen?

Een netwerkwandeling is een ontspannende wandeling waar je mensen kan leren kennen die ook zelfstandig hun eigen zaak runnen.

Tijdens een netwerkwandeling worden heel veel zaken gedeeld met elkaar en daarom is het heel leerzaam. Het leuke is dat je tijdens het wandelen elkaar beter leert kennen. Want misschien kan de andere persoon ook een meerwaarde bieden aan jouw zaak. En het hoeft daarbij echt niet altijd over business te gaan, soms kan je elkaar ook helpen met een vraag waar je mee zit. Een echte aanrader!Wat doe jij dan met jouw bedrijf?

Mijn bedrijf noemt “Mijn Krachtbron” en biedt verschillende diensten aan: (energetische) coaching, meditatie, klankconcerten, workshops, krachtwandelingen, drumcirkels, enz.

Ik begeleid graag mensen in een persoonlijke sfeer. Samen werken we aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Verschillende thema’s kunnen aangepakt worden, zoals beperkende relaties op elk vlak, traumatische ervaringen, trauma’s uit het verleden, financiële problemen, …Wat was jouw drijfveer om te starten met jouw bedrijf?

Vrijheid! De vrijheid om te kunnen vertragen als ik daar behoefte aan heb en te versnellen als ik daar zin in heb, de vrijheid om mijn eigen agenda te kunnen plannen. Ik bouw mijn eigen zaak en netwerk uit en krijg zoveel meer voldoening van wat ik doe.

Mensen uit mijn omgeving en klanten waar ik als vertegenwoordiger kwam, begonnen vanzelf te vertellen over hun problemen, of over de dingen waar ze mee zaten. Nu kan ik mensen professioneel helpen, en dat wat ik leerde in oa mijn studies psychodynamica ook in de praktijk brengen.

Wat zijn jouw persoonlijke sterktes en hoe heeft jouw bedrijf daar iets aan?

Mijn persoonlijke kwaliteiten zijn: mijn intuïtieve vermogens, het goed aanvoelen van mensen, goedlachs, doorzettingsvermogen, ik ben rustig, begripvol, respectvol en kan makkelijk een luisterend oor bieden.

Door deze kwaliteiten kan ik klanten op flexibele tijdstippen laten langskomen. Ik ontvang ze in alle respect en biedt hun een luisterend oor aan. Ik heb begrip voor mijn klanten en hun persoonlijke situatie. Tijdens mijn krachtwandelingen zorg ik voor een positieve, energieke, goeie sfeer zodat deelnemers dit als zeer aangenaam ervaren. In de kalmere periodes blijf ik door gaan met hetgeen ik wil brengen, en ook kleine groepen zijn hier zeer welgekomen.Wat doe jij om zichtbaar te zijn met jouw bedrijf?

Online marketing zoals Facebook, You Tube, Google mijn bedrijf, Google advertising en een maandelijkse nieuwsbrief.

Flyers en kaartjes liggen in verschillende bio- en natuurwinkels om mee te nemen. Ik geef ze ook graag persoonlijk aan mensen die ik ontmoet tijdens een netwerkmeeting of netwerkwandeling. Zelf neem ik ook deel aan bewustzijnsactiviteiten en daar deel ik ook kaartjes uit.Wat zou iedereen op school moeten leren?

Hoe ga ik om met tegenslagen in mijn leven? Mochten kinderen dit aangeleerd krijgen, dan zou dit het voor hen een pak makkelijker maken. Laat ze ook voelen en vertrouwen hebben in hun eigen intuïtie. Weet ook dat er altijd een luisterend oor is. Het is geen schande om een sessie te volgen bij een coach, therapeut of healer. Verder denk ik dat meditatie en persoonlijke ontwikkeling en het mogen voelen van emoties een grote meerwaarde zou zijn voor de kinderen.Welk boek raad je aan en waarom?

Er zijn zoveel mooie boeken waar je zoveel uit kan halen. Ik kan er niet één uit kiezen om aan te raden. Boeken over esoterie, persoonlijke ontwikkeling, coaching, natuur en geschiedenis hebben bij mij een voorkeur. Ik denk dat iedereen een persoonlijke voorkeur heeft, dus ik ben er van overtuigd dat het boek dat je wil wel op één of andere manier op je pad komt.Hoe breng je het allerliefst je vrije tijd door?

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriendin Mieke. Samen zijn we bezig met onze persoonlijke ontwikkeling en wonen we klankconcerten, meditaties, en dergelijke bij. We wandelen graag in de bossen en de natuur.

Gezellig gaan eten of een weekendje weg, daar houden we ook van. Net zoals creatief en spiritueel bezig zijn, bijvoorbeeld wanneer we samen sjamanendrums maken. Tuinieren en natuur geeft ons aarding. Eigenlijk lopen vrije tijd en werk voor een deel door elkaar heen. Daarom ook dat ik zo hou van mijn job.Als je een dier was, welk dier zou dat zijn en waarom?

Daar moet ik niet lang over nadenken. Een hert. Een hert staat symbool voor healers/genezers. Het hert is een sterk en edelmoedig dier, dat ervan houdt om in groepsverband samen te zijn. Het beschermt zijn gezin en leeft op het ritme van de natuur.Hoe ga je om met onzekerheid?

Door goed te blijven aarden en voelen. Ik probeer om goed naar mijn intuïtie te luisteren. Sterk in mijn eigen kracht te blijven staan en aandacht te hebben voor mijn eigen grenzen. Door dit consequent te doen voel ik mij nu ook veel minder vaak onzeker.Wat wil je graag van mij weten?

Ik ben eigenlijk heel benieuwd hoe jij omgaat met tegenslagen.

Lenie:
Wow, daar moet ik even over nadenken.
Als ik terugkijk, dan merk ik dat ik eigenlijk weinig dingen als tegenslag zie. Op het moment zelf schiet ik wel in de emotie, soms boos, soms verdrietig en vanalles ertussenin. Maar dat moment gaat over het algemeen vrij snel voorbij, en dan ga ik op zoek naar mogelijkheden. Als A niet gaat, wat kan ik dan wel nog doen. Of wat kan ik leren uit de situatie, om het de volgende keer anders aan te pakken.
Vooral dat eigenlijk. Ik blijf niet zo snel bij de pakken neerzitten. De emoties mogen er zijn, ze worden gevoeld, en daarna stap ik vrij snel terug in de actie-modus.BONUS: welke tip wil je graag nog meegeven aan de lezers?

Beste lezer, welke tegenslag je ook mag hebben in je leven, je hoeft dit niet alleen te dragen! Zoek hulp, laat je ego achterwege die denkt dat je altijd alles maar alleen hoeft te doen! Ontwikkel jezelf en leer uit je mindere ervaringen. Ons leven is een leer- en groeiproces. Als afsluiter wens ik graag dit mee te geven. Zoek het positieve in elke uitdaging en na een regendag schijnt de zon. Geef nooit op!!!Dankjewel Kevin voor dit interview.

Wil je Kevin graag ontmoeten, dan ben je meer dan welkom tijdens onze netwerkwandelingen of je contacteert hem rechtstreeks via één van zijn kanalen:

Website
Facebook
You Tube

One thought on “Maak kennis met Kevin Matthijs, begeleider van persoonlijke en spirituele ontwikkeling

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.