LinkedIn Opleiding

Zo'n LinkedIn opleiding vind je nergens anders: praktisch, hands-on, duidelijk en vol rust

Leer tijdens deze opleiding over LinkedIn hoe je online authentiek kunt netwerken én klanten aantrekken die bij jou passen.

Geen idee hoe je online kunt netwerken? Schrik om jouw berichten te delen op LinkedIn (want wat heb ik nu eigenlijk te vertellen, of wat gaan de mensen van mij denken)?

Ik leer je in deze opleiding LinkedIn professioneel inzetten. En je netwerk op een kwalitatieve manier uit te breiden, zodat je klanten aantrekt die bij jou passen.

Ik betaal 300€ excl BTW en gun mezelf een exclusieve training op maat 🥳

Je kan niet meer inschrijven voor 19 januari, je kan je wel inschrijven als je graag wil weten wanneer deze LinkedIn opleiding opnieuw georganiseerd wordt

Dit is Lenie, jouw trainer voor de Linkedin opleiding
5/5
Ik ben zeer tevreden over de opleiding LinkedIn van Lenie. De opleiding was zeer praktijkgericht, met veel ruimte voor interactie, het uitwisselen van ervaringen ... Het was fijn om alle vragen te kunnen stellen die al langer in mijn hoofd zaten. Eindelijk weet ik waar ik wat kan vinden! Lenie straalt bovendien ook rust uit, waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Een aanrader!
Ik ben zeer tevreden over de opleiding LinkedIn van Lenie. De opleiding was zeer praktijkgericht, met veel ruimte voor interactie, het uitwisselen van ervaringen ... Het was fijn om alle vragen te kunnen stellen die al langer in mijn hoofd zaten. Eindelijk weet ik waar ik wat kan vinden! Lenie straalt bovendien ook rust uit, waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Een aanrader!

Een LinkedIn opleiding?

Yes, een halve dag opleiding over LinkedIn om je te helpen bij jouw online zichtbaarheid en het uitbouwen van je netwerk op een authentieke manier.

Je leert allereerst hoe je zorgt voor een professionele uitstraling op LinkedIn. De basis van waaruit je verder kan bouwen aan jouw online zichtbaarheid. Ook als je nog niet veel connecties hebt. Ook als je netwerk op dit moment vooral bestaat uit mensen waar je vroeger mee hebt samengewerkt.

Daarnaast leer je hoe je op een kwalitatieve manier kunt netwerken, ook wanneer je klanten particulieren zijn. Zodat je via dit netwerk even waardevolle relaties kunt opbouwen dan via offline netwerkmomenten. Met het voordeel dat je op LinkedIn niet afhankelijk bent van een vaste plaats en tijd. Je kan netwerken op het moment dat het in jouw agenda past

Als laatste leer je tijdens deze opleiding ook schrijven voor LinkedIn, zodat jouw netwerk jou en jouw aanbod leert kennen. Want als ze jou leren kennen, misschien al eens een gesprek met jou hadden, dan vertrouwen ze je al. Dan ben jij de persoon bij wie ze aankloppen op het moment dat ze jouw dienst nodig hebben. Of de persoon die ze gaan aanbevelen bij anderen.

Herkenbaar?

Je hebt nog maar weinig connecties op LinkedIn, of alleen connecties van toen je nog in loondienst werkte.

Je denkt dat LinkedIn niet interessant is als jouw klanten particulieren zijn.

Je hebt schrik voor de reacties van de mensen die jou kennen als je op LinkedIn gaat posten

In deze LinkedIn opleiding leer je LinkedIn professioneel in te zetten. Je leert in één halve dag authentiek je netwerk uitbreiden, zodat je makkelijk nieuwe klanten aantrekt!

Ik ben Lenie, nature lover, geek en leergierig

Jouw lesgever: Lenie

In januari 2016 startte ik als ondernemer. Zonder échte voorbereiding sprong ik in het diepe.

En onderweg leerde ik zwemmen, er bleek heel wat meer bij te komen kijken dan ‘alleen maar’ goed zijn in wat je doet.

Zichtbaar zijn en netwerken is één van die dingen die ik moest leren. Eerst door te proberen doen wat iedereen doet, vervolgens door het steeds meer op mijn manier aan te pakken. 

Ondertussen staan zichtbaar zijn en netwerken centraal in alles wat ik doe: van het faciliteren van de community voor authentieke ondernemers, tot Human Design wandelingen of deze opleiding over LinkedIn.

En ja, ik leer nog steeds graag van de experten, maar zonder dingen klakkeloos over te nemen

Wat mag je verwachten tijdens deze LinkedIn opleiding?

Stap voor stap uitleg van de theorie, aangevuld met bewezen methodes, en ervaringen uit de praktijk

We gaan samen aan de slag. Dit is geen puur theoretische opleiding, je kan de inzichten direct toepassen op jouw LinkedIn profiel

Deze opleiding is volledig op maat. Natuurlijk zijn er de basis elementen, maar we bouwen verder op wat bij jou past en wat jij nodig hebt.

De LinkedIn opleiding gaat door bij jou thuis of een locatie van jouw keuze.

Wil je deze opleiding voor jouw klanten in een ondernemerstraject? Of met een groepje bevriende ondernemers samen? Dat kan ook. Neem gerust contact op om hierover af te stemmen.

Say no more! Precies de manier die bij mij past: helemaal op mijn maat!

Yes, je hebt één van de beschikbare plekjes bemachtigd 🤩

Je kan niet meer inschrijven, je kan je wel aanmelden als je graag wil weten wanneer deze LinkedIn opleiding opnieuw georganiseerd wordt
5/5
Lenie heeft mij eindelijk zin gegeven om met LinkedIn aan de slag te gaan 😀! De opleiding was zeer behapbaar, hands-on, met veel praktische tips en zonder teveel droge uitleg. Zeker een aanrader!
Lenie heeft mij eindelijk zin gegeven om met LinkedIn aan de slag te gaan 😀! De opleiding was zeer behapbaar, hands-on, met veel praktische tips en zonder teveel droge uitleg. Zeker een aanrader!

De inhoud van deze LinkedIn opleiding:

  • Waarom zit ik op LinkedIn: we staan stil bij jouw motivatie om actief aanwezig te zijn op LinkedIn
  • Meten is weten: hoe je kan opvolgen of je in de richting van jouw doel evolueert
  • Een professioneel LinkedIn profiel: we overlopen samen hoe een professioneel LinkedIn profiel eruit ziet. Vervolgens gaan we samen aan de slag om onze profielen bij te werken. Je gaat na deze LinkedIn opleiding dus al zeker naar huis met een aangepast, professioneel profiel.
  • Hoe netwerk ik op LinkedIn: we bekijken samen hoe je authentiek netwerkt op LinkedIn en hoe je verbinding maakt met de mensen die bij jou passen. Natuurlijk deel ik ook mijn praktische tips en ervaringen met jou.
  • Hoe schrijf ik berichten die mijn volgers aanspreken: de kracht van netwerken zit niet in het maken van de connectie. Jezelf laten zien is van levensgroot belang in al je marketinginspanningen, dus ook op LinkedIn. 

Aan het eind van de opleiding heb je dit bereikt:

Je hebt een professioneel LinkedIn profiel dat duidelijk en aantrekkelijk is voor jouw profielbezoekers.

Twee

Je weet hoe je op een authentieke manier je netwerk kan uitbreiden met de juiste mensen.

Drie

Je kan jouw potentiële klanten bereiken met jouw berichten, zodat je met hen in interactie kan gaan.

Alle praktische zaken op een rijtje:

De LinkedIn opleiding gaat door bij jou thuis, of een locatie die jij kiest.

De opleiding duurt een halve dag, we spreken samen de exacte uren af.

En heb je in de dagen nadien nog vragen? Dan mag je  me altijd een berichtje sturen met je vraag.

Bovendien krijg je toegang tot de groep van cursisten, die je ook met veel liefde en plezier een duwtje in de rug geven.

foto lenie

Stap nu in voor slechts 300€ excl BTW

Je zal een bevestigingsmailtje krijgen met een link om je aan te melden voor de online community. 🎁

Je kan niet meer inschrijven voor 19 januari, je kan je wel inschrijven als je graag wil weten wanneer deze opleiding opnieuw georganiseerd wordt
5/5
Goed geslapen, na de opleiding over LinkedIn door Lenie. Duidelijk en licht verteerbaar, veel informatie, onmiddellijk inzetbaar.
Goed geslapen, na de opleiding over LinkedIn door Lenie. Duidelijk en licht verteerbaar, veel informatie, onmiddellijk inzetbaar.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je om welke reden dan ook niet tevreden? Voel je tijdens de LinkedIn opleiding dat het toch niet aan jouw verwachtingen voldoet?

Laat het me binnen de week na onze opleidingsdag weten en ik betaal je het volledige bedrag terug. Zonder discussie.

Blijkt de LinkedIn opleiding niets voor jou? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Is de LinkedIn opleiding iets voor mij?

Deze opleiding over LinkedIn is bedoeld voor iedere ambitieuze ondernemer die graag meer uit LinkedIn wil halen

Voor de ondernemer die er op dit moment nog helemaal niet mee bezig is. En voor de ondernemer die er al wel mee bezig is, maar nog niet het gevoel heeft dat het meer interactie, interessante contacten of klanten oplevert.

Ben jij wel goed in netwerken op LinkedIn? Voeg je wekelijks nieuwe interessante contacten aan je netwerk toe? Krijg je veel interactie op de berichten die je schrijft en levert LinkedIn je al regelmatig nieuwe klanten op? Dan is deze opleiding niet voor jou.

Ben je wel op zoek hoe je je nog verder kan ontwikkelen? Stuur me dan gerust een mailtje met jouw vraag, zodat ik je verder op weg kan helpen.

Ook ik dacht ooit dat LinkedIn koud, zakelijk en vooral niet voor mij was. Wat heerlijk om me nu omringd te weten door fijne mensen, de warme menselijkheid te voelen en aan den lijve te ondervinden hoe offline en online elkaar versterken!

~ Lenie Verhelst

Veelgestelde vragen

Absoluut! We zorgen tijdens deze Linkedin opleiding samen voor een professioneel profiel. Ik leg je uit hoe je begint aan het opbouwen en verder uitbreiden van je netwerk. Na afloop kan jij met een gerust gevoel verder bouwen op het fundament dat we deze dag hebben gelegd.

Geen probleem. Je leert tijdens deze LinkedIn opleiding hoe dat in jouw voordeel kan werken. En natuurlijk leer je ook hoe je jouw netwerk verder kan laten groeien met contacten die nu wel relevant zijn. Zo heb jij na deze dag een goede basis om op verder te bouwen.

Zeker wel. Om twee redenen, ten eerste wordt LinkedIn alleen bevolkt door mensen. Die gewone mensen dingen doen en kopen.
Ten tweede is het als ondernemer altijd fijn om je te omringen met gelijkgestemde ondernemers. Ondernemers waar je inspiratie haalt, waarmee je kan klankborden, die jou mee ondersteunen

Als je nog vragen hebt mag je die stellen via e-mail naar lenie@lenieverhelst.be.
Ik beantwoord je vragen dan zo snel mogelijk.

Opleiding op maat

€ 300, –

Klaar om via LinkedIn klanten aan te trekken die bij jou passen?

5/5

Kom erbij, ik leer je met liefde alles wat ik weet over LinkedIn 💖

Je kan niet meer inschrijven , je kan je wel aanmelden als je graag wil weten wanneer deze opleiding opnieuw georganiseerd wordt

Lenie Verhelst
lenie@lenieverhelst.be
BTW BE 0739.494.445

Privacy policy
Algemene voorwaarden
Cookie policy
© Lenie Verhelst 2020 – 2023