Inspiratiemails

Gratis inspiratiemails

Met mijn inspiratiemails wil ik vooral andere ondernemers inspireren. Laten zien wat de mogelijkheden zijn, of gewoon door dingen eens door een andere bril te bekijken.

Ik vind het heerlijk om als ondernemer me steeds verder te ontwikkelen. Niet alleen leer ik bij over mijn vakgebied, maar ook daarbuiten. Over ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Want ook dat is belangrijk als je wilt blijven groeien. 

Naast mijn persoonlijke groei vind ik het ook heerlijk om mijn kennis en inzichten te delen met andere ondernemers. Zodat we elkaar kunnen ondersteunen en vooruithelpen, omdat we samen zoveel verder komen dan alleen. En op die manier ook meer bijdragen aan die mooiere wereld waar we allemaal ons steentje aan willen bijdragen.

Wat mag je verwachten?

Wanneer je aanmeldt mag je een mengelmoes verwachten van praktische tips en inzichten die ontstaan terwijl ik zelf dingen aan het bijleren ben, daarnaast ook regelmatig informatie over nieuwsbrieven en e-mailmarketing, en tenslotte ook mijn kijk op ondernemen. Uiteraard, zou ik zeggen, met telkens één onderwerp per mail. Ik wil je zeker niet overladen met informatie.


Vind je mijn mails toch maar niks? Dan heb je in elke mail onderaan een link waarmee je heel eenvoudig weer kan uitschrijven. No hard feelings.

Oja, je had vast al gelezen dat ik ook regelmatig een netwerkwandeling organiseer. Als je naast mijn inspiratiemails ook graag de maandelijks herinneringsmail voor de wandeling ontvangt, dan kan je dat hieronder aanvinken. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kan je niet wachten en wil je nu al inspiratie? Blader dan gerust ook eens door mijn blogs. Ze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je daar makkelijk kan filteren op een onderwerp waar je meer over wilt lezen.