Lenie

Gratis Webinar Nieuwsbrieven versturen

Twijfel je of het versturen van nieuwsbrieven iets voor jou en jouw klanten is? Of stuur je al nieuwsbrieven en ben je vooral op zoek naar praktische tips?

In dit webinar deel ik graag mijn visie en tips met jou. 

Na afloop heb je een antwoord op je vragen. En tips die ervoor zorgen dat jouw nieuwsbrief bij jou past en gelezen wordt.

"Duidelijke uitleg van het hoe en waarom van een nieuwsbrief"

Wat je altijd al wilde weten over nieuwsbrieven

Wanneer je nog twijfelt of je nieuwsbrieven moet opnemen in je marketingmix, is dit webinar voor jou. Want nieuwsbrieven sturen “omdat het zo hoort” is geen goede reden. Als het past bij jou en jouw klanten dan kan het een heel goede keuze zijn. Past het niet, dan is het een even goede keuze om geen nieuwsbrieven te sturen.

Dit webinar is ook voor jou als je op zoek bent naar praktische tips: hoe lang moet je nieuwsbrief zijn, hoe vaak moet je een nieuwsbrief versturen, wat kan jij doen om te zorgen dat je mails gelezen worden en zijn er zaken die je best vermijdt?

Het doel van dit webinar is om je zoveel mogelijk antwoorden te bezorgen op je vragen rond het versturen van nieuwsbrieven.  En ik weet dat veel webinars eindigen met een “onweerstaanbaar aanbod” waar je liefst nog dezelfde dag op in moet gaan. Dat ga ik niet doen. Ik wil oprecht gewoon waarde met je delen. En natuurlijk help ik je graag verder met mijn betalend aanbod, maar alleen als ik je daarmee ook echt kan helpen.

Praktische informatie

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail en de mogelijkheid om jouw specifieke vragen te stellen. Ik beantwoord zoveel mogelijk van die vragen tijdens het webinar. Verder kan je natuurlijk ook vragen stellen tijdens het webinar.

Nadat je het webinar hebt gevolgd

✨  weet je hoe je kiest of je wel/niet nieuwsbrieven gaat sturen

✨ kreeg je praktische tips voor een goede lay-out van je nieuwsbrief

✨ heb je praktische tips over de inhoud van je nieuwsbrief

Ik ga tijdens dit webinar niet in op specifieke technische aspecten. Wanneer je daar toch vragen over hebt, stuur me dan even een apart berichtje met jouw vraag.

Het webinar gaat door op woensdag 14 juli van 10 tot 11 uur.
Kan je er om welke reden dan ook niet live bij zijn, schrijf je dan toch in, dan krijg je achteraf de opname toegestuurd.

De aanmelding is trouwens geen trucje om mijn mailinglijst te laten groeien. Zoals je hieronder ziet kan je zelf kiezen of je mijn inspiratiemails wilt ontvangen. Op die manier ontvang je enkel de mails met betrekking tot dit webinar wanneer je geen inspiratiemails wenst. En ik vertel je tijdens het webinar ook waarom.

"Dit webinar is een aanrader, yep! Lenie beantwoordt heel veel vragen over e-mailmarketing waar vele ondernemers (stiekem?) mee zitten. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd met genoeg ruimte om vragen te stellen. Geen wilde verkoopspraatjes nadien, wel 100% waarde! Dat zegt alles over Lenie als persoon én als ondernemer. Thanks!"

Meld je hier aan voor het gratis webinar

Over Lenie

Voor wie mij niet kent. Ik ben Lenie Verhelst. Ik ga graag op zoek naar verbinding in de natuur en ik hou ervan om ondernemers met elkaar te verbinden.

Daarnaast ondersteun ik ondernemers die nieuwsbrieven willen versturen om te verbinden met hun (potentiële) klanten, maar die niet zoveel kaas hebben gegeten van digitale programma’s.

Ik zet samen met hen alle instellingen en templates klaar en leg in mensentaal uit hoe het systeem werkt, waardoor ze achteraf makkelijk en met vertrouwen zelf hun nieuwsbrief kunnen versturen.

Lenie