Digitale Vragen

Eén adres voor al jouw digitale vragen


Spendeer jij ook uren aan de manuele opvolging van jouw inschrijvingen? Of heb je last van uistelgedrag als het aankomt op het versturen van een nieuwsbrief? Wil je graag efficiënter werken en weet je niet welke tools jou kunnen helpen?

Waar je ook mee worstelt op het digitale vlak, ik help je graag om het jou makkelijker te maken. Ik luister eerst naar hoe je nu werkt en waar je tegenaanloopt. Vervolgens zoek ik de tools die bij jou passen en zet ze voor jou klaar, zodat jij daarna heel eenvoudig verder kunt en weer tijd over hebt om met jouw passie bezig te zijn.

Mailchimp


Mailchimp is een ideale tool om te starten met het versturen van nieuwsbrieven . Ik help je graag op weg, zowel voor beginners als voor wie Mailchimp al een tijdje gebruikt.

Website


Geen idee hoe je moet starten met een website? Of hoe je net dat éne ding kan aanpassen? Ik help je graag op weg. Je kan bij mij terecht voor vragen in verband met WordPress en Wix.

Overige vragen


Heb je het gevoel dat je teveel dingen manueel doet? Heb je een vraag die niet precies in één van de beschreven hokjes past? Aarzel niet om mij te contacteren.