Coaching

Wat is Coaching?

Coaching vertrekt vanuit een ontwikkelingsvraag. Soms al vrij scherp en duidelijk gesteld, maar vaker nog helemaal niet zo duidelijk.

Ik help je in eerste instantie om jouw doel duidelijk te formuleren. Om erachter te komen wat je nu precies wil bereiken. En eenmaal we dat helder hebben, ga ik samen met jou op weg om te ontdekken hoe je jouw doel kan bereiken. We onderzoeken verschillende opties, we bekijken wat voor jou haalbaar is. We houden ook alvast rekening met mogelijke beren op de weg, moeilijkheden en obstakels die je het jou moeilijk kunnen maken.

Ik ben jouw spiegel, jouw gids en jouw wegwijzer. Ik ondersteun jouw groeiproces tot je op het punt komt vanwaar je weer op eigen kracht verder kunt.

Want daar ligt de kracht van coaching. Door de interactie onstaan nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden en vind je een hernieuwde kracht, zodat je na een periode van samen op weg geweest te zijn je ook weer zonder mij verder kan.

Inidviduele begeleiding

Je hebt het gevoel dat je niet meer weet wie je bent en wat je wilt?

Je bent vastgelopen?

Je wilt een nieuwe weg inslaan, maar alle twijfels houden je tegen?

Je wilt jouw talenten ontdekken en inzetten? Wil je bepaalde vaardigheden aanscherpen?

Als coach ga ik graag samen met jou op weg.

Ik luister naar jouw verhaal en jouw wensen help je om jouw doel duidelijk te formuleren. Om erachter te komen wat je nu precies wil bereiken.

Eenmaal we dat helder hebben, ontdek ik graag samen met jou via welke wegen je jouw doel zou kunnen bereiken. We onderzoeken verschillende opties, we bekijken wat voor jou haalbaar is en we houden ook alvast rekening met mogelijke beren op de weg: moeilijkheden en obstakels die je het jou lastig kunnen maken.

Ik ben jouw spiegel, jouw gids en jouw wegwijzer. Ik ondersteun jouw groeiproces tot je op het punt bent vanwaar je weer op eigen kracht verder kunt.

Begeleiding in organisaties

Lenie_Verhelst_Talenten

Je wilt burn-out en bore-out in jouw organisatie voorkomen?

Je wilt de talenten van jouw medewerkers ten volle benutten?

Je wilt goed samenwerkende en communicerende teams?

Je wilt jouw medewerkers ondersteunen bij het omgaan met veranderingen?

Als werkgever wil je graag de talenten van jouw medewerkers ten volle benutten, zodat de juiste mensen op de juiste plek zitten en hun werk effectief en met plezier uitoefenen.

In de realiteit lukt dat niet altijd. Soms zijn mensen vastgelopen, soms verloopt de communicatie stroef, waardoor ze het moeilijk hebben om hun werk effectief uit te voeren.

Ik kan jouw medewerkers begeleiden bij het behalen van hun (ontwikkelings)doelen, zodat ze hun job effectief en met plezier kunnen uitoefenen. Jij zal vanzelf het effect merken in de productiviteit en/of kwaliteit van hun werk en in een daling van het ziekteverzuim.

Om een coachingtraject succesvol te doorlopen is het belangrijk dat je gemotiveerd bent, dat je bereid bent om jezelf in vraag stellen en om gedragspatronen te doorbreken. En dat is makkelijker in een omgeving waar je je veilig genoeg voelt om je kwetsbaar op te stellen. Dat maakt dat ik het belangrijk vind dat je eerst met mij kennismaakt voor je de beslissing neemt of ik voor jou de juiste coach ben.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking krijg je de kans mij beter te leren kennen. Dat kan individueel of tijdens een kennismakingsworkshop. Bovendien is het de ideale gelegenheid om alle vragen te stellen die je ongetwijfeld nog hebt.

Contacteer mij gerust op de manier die jij wil:
Telefoon, sms of whatsapp: 0499 93 36 23
Mail: lenie@lenieverhelst.be
Facebook: @coachlenie

Of via het contactformulier op deze website via de knop hieronder.